Links

Mijn favoriete links

Leuk als je de door mij beschilderde oesterschelpen wilt bekijken en volgen via  https://www.instagram.com/maudsea/

Oud en opgewekt, blog van mijn moeder. Haar blog gaat over contacten met mensen, die net als zij in het Jappenkamp hebben gezeten. Problemen die hierdoor later naar voren kwamen heeft zij zelf opgelost. Dit blog gaat over hoe zij het heeft opgelost en hoe je opgewekt ouder kunt worden. Inmiddels is er over haar blog een boek verschenen met de titel: In het spoor van Dinkie.

Atalanta Center 
Dit centrum is van mijn vriendin Jessica Larive, eigenaar en gastvrouw van Atalanta, jurist, voormalig Europarlementariër en gediplomeerd docent yoga en persoonlijke ontwikkeling. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat u bij Jessica een geestelijke facelift krijgt!

Vaak zoeken depressieve patiënten ook hun heil bij alternatieve behandelingen naast hun reguliere behandeling. In het Journal of Affective Disorders (2005);89: 13-24 wordt een literatuur onderzoek beschreven naar het gebruik van Yoga bij de behandelingen van een depressieve stoornis. Mogelijk kan Yoga als toevoeging aan een reguliere behandeling een positief effect hebben. Verder onderzoek hiernaar is noodzakelijk.

Yoga is effectief bij chronische lage rugpijn. Het werkt beter dan oefeningen of een werkboek. Deze bevinding is gepubliceerd in Annals of Internal Medicine, december 2005. Overigens is dit niet de enige publicatie over het heilzame effect van Yoga bij lage rugpijn, hier een overzicht van alle wetenschappelijke publicaties over dit onderwerp via de zoekmachine PubMed.

www.mirmethode.nl
De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen.
 

Met dank aan Rolf Binkhorst van BlinX Support voor het maken en hosten van mijn website en zijn geduld. www.blinx-support.nl

Yogadoen.nl • Arlette Wierenga-van den Broek • Website by BlinX Support