Passietest

logo passietest

Man’s ideal state is realized when he has fulfilled the purpose for which he is born. And what is it that reason demands of him? Something very easy – that he live in accordance with his own nature.
Seneca 

“What makes you tick?” Het woord tick wordt gebruikt, omdat passies uit je hart komen. Wat leeft er in je hart? Het hart, dat voor ons klopt vanaf de dag dat wij geboren zijn, tot het moment dat wij sterven. Het is gezond voor je hart om je passies te leven! Volg je hart, dat klopt.

De passietest workshop is voor iedereen, ook als je al heel succesvol bent en je passies leeft, kan de passietest heel waardevol zijn als check; misschien zijn er nog nieuwe passies te ontdekken of ben je iets vergeten. Hoe minder je gefocust bent op het resultaat van wat je doet, hoe waarschijnlijker het is dat je je droom leeft. Als je doet waar je van houdt ontdek je de weg naar de vrijheid.

Je passies volgen kan lastig zijn, maar uitvinden wat je passies echt zijn, is vaak nog moeilijker. Waar houden wij ons mee bezig, zijn dat die dingen die ons echt gelukkig maken? Doe je de dingen waar je van houdt of de dingen die je denkt dat je moet doen?

Met je gezonde verstand en een heldere benadering is het voor iedereen mogelijk om zijn passies te vinden. Verspil geen tijd meer, maar leef naar je hoogste potentieel en laat de passietest je hierbij helpen. We gaan in de workshop op een praktische manier te werk, om je passies te vinden.

Ik ben getraind door Janet Bray Attwood, één van de auteurs van het boek “De Passietest”. De workshop die ik geef, duurt gemiddeld drie uur. Na de workshop is het mogelijk het boek van Janet Bray Attwood aan te schaffen.

Waar ga je mee naar huis: je hebt een simpele en heldere manier leren kennen om erachter te komen wat jij wilt. Stap voor stap zul je ontdekken wat voor jou echt belangrijk is, wat je echte passies zijn. Je bent geïnspireerd en je kunt beginnen met het leven van je passies op het moment dat je klaar bent met de workshop!

Website van de passietest: thepassiontest.com

Passietest workshop

Minimaal aantal deelnemers 8 voor particulieren en bedrijven,voor elke gelegenheid en voor iedereen: collega’s, vrienden en vriendinnen, mensen die al een passie delen, of helemaal geen passies hebben.

Passietest individueel

Bestaat uit 2 sessies van één op één te doen. In deze sessies zal je meer helderheid krijgen over wat nu werkelijk het meest belangrijke in je leven is, zodat je kan beginnen met het leven van je passies.

"Ervaringen van deelnemers aan een passietest workshop"

Uitdagend, prikkelend. Zet het een en ander in beweging.
Het geeft veel te denken, nieuwe passies en uitdagingen.
Leef je unieke leven! 
Een praktische benadering voor zoiets moois als passie en verlangen. 
Was erg leuk en inspirerend, weer veel om over na te denken. 
Je wordt gestimuleerd om over je eigen grenzen heen te denken. Marine Waalkens
Een verrassende workshop! Op een duidelijke manier neemt Arlette je mee aan haar hand, om uiteindelijk datgene te ontdekken, wat je graag zou willen maar wat nog diep van binnen zat en niet geconcretiseerd was. Ingeborg Coolen 
Waardevol voor inzicht in jezelf. Leuk om te doen spelenderwijs en met plezier! Christa van Tolingen, verpleegkundige 
Eerlijke heldere workshop, die op een concrete manier, maakt dat je de verliefdheid op het leven benadrukt. Donna Huizenga, docent opleiding tekenend coachen 
Eye opener voor passies waar je wat minder bewust mee bezig bent. Doetie de Jong, dru yoga docent

Passietest voor de vrouwen van Mode Met een Missie

In juli 2010 hield Arlette , mijn lieve vriendin waarmee ik al vanaf de lagere school bevriend ben, een inspirerende Passietest voor de vrouwen van Mode Met een Missie. Deze vrouwen leren het modevak in speciaal opgezette ateliers van ervaren coupeuses. Alle vrouwen hebben een kwetsbare achtergrond, zoals psychiatrische ziekten, verslaving , dak- en thuisloosheid of zijn bezig met inburgeren. De vrouwen werken aan het modelabel Ami-e-toi dat verkocht wordt in Arnhem.

Arlette wist met haar gevoel voor humor de groep van zo’n 35 vrouwen goed bij te les te houden. Niet eenvoudig als je bedenkt welke achtergronden deze vrouwen hebben en hoe lastig het voor hen is om zich langere tijd te concentreren op hun eigen gedachtes. Toch kwamen er verrassende dingen aan het licht en waren de vrouwen aangenaam verrast over hoe ze op een eenvoudige en doeltreffende manier hun dromen kunnen gaan najagen. Lieve Arlette je hebt deze fantastische workshop verzorgd en de vrouwen wellicht een sprankje van een andere manier van denken meegegeven.

Namens alle vrouwen van Mode Met een Missie, hartstikke bedankt!

 

 Passietest in Oprah Magazine

 

Yogadoen.nl • Arlette Wierenga-van den Broek • Website by BlinX Support