Workshops

 We are never more fully alive, more completely or more deeply engrossed in anything than when we are playing. Charles Schaefer

***

Mogelijkheden voor workshops zijn: 

 •  Workshop YOGA EN/OF MEDITATIE

Dru, yin yoga en meditatie workshops 

Yoga-workshops voor bedrijven

Yoga wandelingen in de natuur.

 • Workshop DE PASSIETEST      logo passietest


“What makes you tick?” Het woord tick wordt gebruikt, omdat passies uit je hart komen. Wat leeft er in je hart? Het hart, dat voor ons klopt vanaf de dag dat wij geboren zijn, tot het moment dat wij sterven. Het is gezond voor je hart om je passies te leven! Volg je hart, dat klopt.

De passietest workshop is voor iedereen, ook als je al heel succesvol bent en je passies leeft, kan de passietest heel waardevol zijn als check; misschien zijn er nog nieuwe passies te ontdekken of ben je iets vergeten. Hoe minder je gefocust bent op het resultaat van wat je doet, hoe waarschijnlijker het is dat je je droom leeft. Als je doet waar je van houdt ontdek je de weg naar de vrijheid.

Je passies volgen kan lastig zijn, maar uitvinden wat je passies echt zijn, is vaak nog moeilijker. Waar houden wij ons mee bezig, zijn dat die dingen die ons echt gelukkig maken? Doe je de dingen waar je van houdt of de dingen die je denkt dat je moet doen?

Met je gezonde verstand en een heldere benadering is het voor iedereen mogelijk om zijn passies te vinden. Verspil geen tijd meer, maar leef naar je hoogste potentieel en laat de passietest je hierbij helpen. We gaan in de workshop op een praktische manier te werk, om je passies te vinden.

Ik ben getraind door Janet Bray Attwood, één van de auteurs van het boek “De Passietest”. De workshop die ik geef, duurt gemiddeld drie uur. Na de workshop is het mogelijk het boek van Janet Bray Attwood aan te schaffen.

Waar ga je mee naar huis: je hebt een simpele en heldere manier leren kennen om erachter te komen wat jij wilt. Stap voor stap zul je ontdekken wat voor jou echt belangrijk is, wat je echte passies zijn. Je bent geïnspireerd en je kunt beginnen met het leven van je passies op het moment dat je klaar bent met de workshop!

Website van de passietest: thepassiontest.com

 • Workshop SOULCOLLAGE logo soulcollage
De ziel denkt nooit zonder beelden, Aristoteles
 
SoulCollage® is een simpele en creatieve manier om contact te maken met je intuïtie.

Voor SoulCollage® heb je geen artistiek talent nodig. 

Je zoekt afbeeldingen uit waar je je toe aangetrokken voelt. Deze afbeeldingen kun je knippen, scheuren en/of snijden en plak je vervolgens op een blanco kaart.

Deze kaart kan jou veel vertellen. We sluiten de workshop dan ook af met een lezing van je eigen kaart. Dit doen we in kleine groepjes.

SoulCollage® laat je in verbinding komen met je intuïtie. Het is geen therapie, maar kan wel therapeutisch werken en je inzichten en meer bewustwording opleveren.  

Je gaat naar huis met je eigen zielskaart(en) en een groter zelfinzicht en bewustzijn. De sleutels voor zelfkennis en zelfacceptatie. 

Het geeft je toegang tot je innerlijke wijsheid en het kan je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Je kunt meerdere kaarten maken waardoor er een verzameling ontstaat. Deze verzameling van kaarten kan (positieve) veranderingen aanbrengen in je leven. Sheena B. Frost is de grondlegster van SoulCollage®.

Wat kan een SoulCollage® workshop voor je betekenen:

 • bieden je de mogelijkheid om je creativiteit  te laten spreken
 • geven zelfinzicht
 • leren je over de SoulCollage® methode
 • leren coaches en therapeuten SoulCollage® te gebruiken in hun praktijk
 • kunnen een aanzet zijn om thuis verder te gaan met SoulCollage®
 • een creatieve weg naar inzichten en bewustwording voor meer zelfkennis en acceptatie
 • zijn een mooie manier om in contact te komen met gelijkgestemden
 • zijn inspirerend en erg leuk om te doen!

Bekijk voorbeelden van kaarten op Pinterest

Meer informatie op www.soulcollage.nl  

Wilt u een workshop met een van bovenstaande onderwerpen organiseren vraag dan vrijblijvend informatie op via de contact pagina van de website: Contact

 
Happiness is not something you postpone for the future; it is something you design for the present. Jim Rohn

 De passietest in Oprah Magazine

 

Yogadoen.nl • Arlette Wierenga-van den Broek • Website by BlinX Support